Aquamarijn natuur verf

Met Aquamarijn voelt iedereen zich thuis en behaaglijk...De omgeving waarin we wonen, spelen, leren en werken heeft grote invloed op gezondheid en welbevinden. Toepassing van veilige, schone, natuurlijke materialen zorgt ervoor dat iedereen zich thuis en behaaglijk voelt. Aquamarijn draagt daar van harte actief aan bij.

Vanuit de overtuiging dat de levende natuur veel meer te bieden heeft dan welke chemische oplossing ook, legt Aquamarijn Natuurverf zich volledig toe op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van duurzame verven, oliën en wassen gemaakt van herwinbare natuurlijke grondstoffen. 
Uitgangspunt is een optimale balans tussen maximale technische bruikbaarheid, duurzaamheid en esthetiek enerzijds en minimale milieu- en gezondheidsbelasting anderzijds. Internationale topreferenties van Aquamarijn Natuurverf zijn o.a. de lijnolie-muurverf MARIL, de high solid lijnolie-systeemverf LINAL en de lijnolie-aflak SATILIN en de TOPLIN. Je voelt je thuis met Aquamarijn... 
Toen Aquamarijn begin jaren tachtig van de vorige eeuw begonnen met de ontwikkeling en productie van natuurverven, -oliën en -wassen, in eerste instantie Agathos en Tauga en vanaf 1982 Aquamarijn, deden ze dat enerzijds vanuit een antroposofisch ideaal en anderzijds omdat ze inzagen dat in eerlijke, natuurlijke, oplosmiddelvrije en watergedragen producten de toekomst zou liggen. Anderzijds had men bij Aquamarijn ook oprechte zorgen over het milieu en de gezondheid en het welbevinden van de verwerkers en eindgebruikers van deze producten. Aan die uitgangspunten van toen is sindsdien niets veranderd. 
Je mag van Aquamarijn eerlijke producten verwachten, die technisch en esthetisch aan de hoogst te stellen eisen voldoen en tevens recht doen aan mens en milieu. NatuurlijkGoed is er trots op dit assortiment aan u aan te bieden.


Menu